Ljubav i seks

Kako da predvidite veličinu bez skidanja

Kako da predvidite veličinu bez skidanja
Foto: N.N. | Kako da predvidite veličinu bez skidanja

Svi znamo da je veličina skoro potpuno nebitna kada je u pitanju orgazam, posebno zato što oko 80 procenata žena može da ga doživi stimulisanjem klitorisa, a ne penetracijom. Uostalom, mnoge seksualno aktivne žene mogle su da se uvjere da momci sa velikim ponosom imaju malo šta da ponude, dok dase sa malenim visuljkom znaju pošteno da iznenade. Ali ipak, iz nekog razloga, veličina je ostala "velika stvar".

Ponekad i klip može da bude "mjerica"

Postoji nekoliko savjeta o tome kako možete da procijenite veličinu potencijalne lovine dok još ima pantalone na sebi.

Kažiprst

Ko nas je prevario da je dužina penisa jednaka razmaku između njegovog srednjeg prsta i sredine dlana? Grčka studija objavljena u časopisu Žurnal urologije pokazala da prvi prst sadrži sve informacije koje su nam potrebne. Pa ne zove se za džabe "kažiprst"!

Veličina stopala

Ne gubite vrijeme odmjeravajući veličinu njegovih cipela, jer ćete samo gubiti vrijeme. Svi smo čuli da velike noge otkrivaju velike mogućnosti, ali se ispostavilo da visina može biti presudnija od stopala. Prema Diskaveri Kanada, što viši tip, to veći penis. Mada, visoki momci obično imaju i velika stopala?

Rođene vođe

Samopoštovanje ne samo što daje čovjeku samopouzdanje da pokaže svoje najfinije poteze u krevetu, već su istraživanja pokazala da ljudi koji su sigurni u sebe obično imaju u posjedu poštovanja vrijedan penis. Zanimljivo je da Amerikanci češće padaju u tešku depresiju zbog veličine svoje alatke od stanovnika Evrope. Pa nemamo za džabe Italijane, Francuze i Špance u svom komšiluku.

Veće i deblje

Istraživači Sigfrid, Roj Bogart i Heršberger su 1999. godine utvrdili da gej muškarci imaju veće i deblje penise od heteroseksualaca. Dakle, ne samo što su među gej muškarcima izuzetno zgodne dase, već su i obdareni?

UPOZORENJE:

  • Ne sudite samo prema veličini. Ipak je važnije da znaju da upotrebe ono što imaju.
  • Ne padajte na optičku iluziju. Oprin guru, doktor Oz tvrdi da na svakih sedam kilograma koje muškarac skine, on dobija 1,27 centimetra a dužini penisa. Ali zapravo se ništa ne mijenja. Kao i kod hamburgera, i tu izgleda kao da ima više mesa kada je lepinja manja.
  • Ne trošite pare uludo: Poslije puberteta, muškarac je završio sa rastom, čak i na tom mjestu. Ne traćite vaše vrijeme i novac na pumpe, pilule i obećanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije