Ljubav i seks

Koje boje mora biti posteljina da biste imali češći seks

Koje boje mora biti posteljina da biste imali češći seks
Foto: N.N. | Koje boje mora biti posteljina za češći seks

Seksualni život se može začiniti na mnogo načina, ali jedan od najosnovnijih je - uređenje spavaće sobe.

S obzirom na to da se većina intimnih aktivnosti između partnera odigrava upravo u spavaćoj sobi, nju treba urediti u skladu sa tonovim i bojama koji podstiču lijepe odnose između partnera i jačaju njihovu ljubav.

Ljubičaste sobe jednostavno zovu na seks - prosječno čak 3.49 puta nedjeljno.

Istraživanje koje je uzorkovalo oko dvije hiljade ispitanika pokazao je da namještaj, posteljina i zidovi moraju bisti usklađeni u ljubičastim tonovima, jer takve sobe jednostavno zovu na seks - prosječno 3.49 puta nedjeljno.

Važna je i posteljina!

Uz boju zidova kombinujte i posteljinu u istoj boji, ali pripazite na materijal. Svila je najpoželjnija jer još više podiže prosjek, na čak 4.25 puta nedeljno. Pamuk, poliester i sintetika su u prosjeku, dok najrjeđi seks imaju parovi koji spavaju ispod baldehina.

Normalan prosjek je 2.55, a crvena, koju se obično vezuje za najveću seksualnost, inspiriše na seks tek 3.18 puta nedjeljno.

Za spavaću sobu podobne su i plava, ružičasta i crna. Sa druge strane, ubjedljivo najgora ideja su siva i bež nijansa, jer parovi sa takvim bojama u spavaćoj sobi imaju intimne odnose svega 1.89 puta nedjeljno.

(magazin novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije