Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Koje profesije najčešće imaju seks

Koje profesije najčešće imaju seks
Foto: Ilustracija | Koje profesije najčešće imaju seks
N.N.

Istraživanje koje je proveo Lelo UK pozabavilo se otkrivanjem povezanosti između seksualnog života i izbora zanimanja, a rezultati su pokazali pripadnici kojih profesija imaju najbogatiji, a koji najsiromašniji seksualni život.

U istraživanju je učestvovalo 2.000 muškaraca i žena, a rezultati pokazuju da se najviše seksaju farmeri.

Njih čak 33 odsto izjavilo je da ima seksualne odnose najmanje jednom dnevno. Odmah iza njih našli su se arhitekte od kojih se 21 odsto seksa najmanje jednom dnevno, a treći na listi su frizeri sa 17 odsto. Na listi osoba koje se najviše seksaju nalaze se osobe zaposlene u oglašavanju, te advokati i učitelji.

Loše vijesti dobili su novinari od kojih svaki peti tvrdi da se seksa samo jednom mjesečno.

Nije lako ni advokatima koji su se pokazali kao osobe koje je najteže zadovoljiti, te je 27 odsto njih priznalo da glume orgazam svaki put kad imaju seksualni odnos.

"Unutar svake profesije postoje određene sličnosti, ali bitno je uzeti u obzir da postoje brojne individualne razlike koje utiču na ljudsku seksualnost. Svakako, očekivali smo da će postojati neki trendovi, kao naprimjer količina fizičke aktivnosti kod farmera za razliku od nekog ko se bavi kancelarijskim poslom, koji utiču na količinu fizičke spreme i energije. Faktori životnog stila koje nam naš posao nameće imaju veliki uticaj ne samo na seksualne aspekte naših života, već i na kvalitet života uopšte", objasnila je Kejt Mojl iz Lelo UK.

(index.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije