Ljubav i seks

Manekenka pomaže ženama da uhvate nevjerne partnere

Manekenka pomaže ženama da uhvate nevjerne partnere
Foto: Instagram | Manekenka pomaže ženama da uhvate nevjerne partnere
N.N.

Instagram model Pejdž Vulen pomaže ženama da uhvate partnere koji ih varaju. Ljepotica iz Kalifornije sakupila je više od 207 hiljada pratilaca na Instagramu, a vodi i poseban nalog na kom dokumentuje neprimjerene i ljigave komentare muškaraca.

Svoj izgled manekenka je iskoristila i kako bi hvatala varalice, a nedavno je otkrila i zašto se uopšte odlučila za to. Kaže kako je primijetila da veliki broj muškaraca koji joj šalju privatne poruke ima profilne fotografije sa svojim djevojkama, prenosi Indeks.

Dodaje da se zatim pitala da li njihove djevojke znaju da partneri šalju poruke nasumičnim devojkama u bikiniju pa je odlučila da pomogne svojim sljedbenicama i ponudi im pomoć u otkrivanju da li bi ih partner prevario.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Woolen (@paigewoolen)

Zatim je objavila stori sa porukama u kojima je pitala muškarce da li bi pristali na vezu, a kaže kako je većina odgovora iznenadila.

"Iznenađujuće, većina njih ili nije odgovorila ili su napisali nešto ružno, a neki su me i obavijestili da imaju devojku", napisala je Pejdž i dodala da je samo nekoliko njih slagalo i reklo da su samci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Woolen (@paigewoolen)

Jednog varalicu brzo je uhvatila. "Pomislila sam da si sladak. Nadala sam se da možemo da se upoznamo, ako si slobodan, naravno", napisala mu je.

"Dovoljno sam slobodan, da li imaš Snapchat?", odgovorio joj je.

Još nekoliko njih je uhvatila u laži, a neki su je izvrijeđali i nazvali prostitutkom.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije