Ljubav i seks

Muškarci u ova tri znaka najbolji materijal za brak

Muškarci u ova tri znaka najbolji materijal za brak
Foto: Pixabay | Muškarci u ova tri znaka najbolji materijal za brak

Ako ste tek započeli vezu i vidite da ide u ozbiljnom pravcu, onda će vam ovaj tekst pomoći.

Naime, postoje tri horoskopska znaka među muškarcima koja su najviše "frendli" prema ideji zajedničkog života i ozbiljne veze.

Djevica

Miran tip, logičan s neobičnim smislom za humor uvijek će biti pored vas kad vam je potreban. Posvećen je i drugim stvarima, ali to uvijek čini bez puno napora i prirodno, bez stresa. Djevice su izvanredni saputnici i vrlo otvorene duše s feminističkim pogredima na svijet.

Vaga

Voli porodicu, zna da prati svoju suprugu, dobar je muž i otac. Odmjeren, korektan, marljiv, iskren pristupa s puno poštovanja i kućnim poslovima koje smatra isključivo ženskim. Upravo zbog toga mu se divimo, ali i snažne kombinacije muškog ponašanja u kombinaciji sa djetinjastim. Ako ste vidjeli kako se muškarac Vaga igra sa djetetom, onda znate o čemu pričamo.

Ovan

Duboko konzervativan, gotovo da se raduje ideji o ostvarenju sopstvenog doma i stvaranju sopstvene porodice. Voli da preuzime inicijativu i radi stvari za dom, ali za razliku od Vage postoje kućni poslovi koje žena treba da radi i oni za koje on smatra da je stvoren. Nije ni čudo što Ovnovi prave najbolji roštilj.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije