Ljubav i seks

Ovi horoskopski znakovi ne mogu biti prijatelji jedni drugima

Ovi horoskopski znakovi ne mogu biti prijatelji jedni drugima
Foto: Pixabay | Ovi horoskopski znakovi ne mogu biti prijatelji jedni drugima

Najbolji prijatelji su oni koji vas podržavaju do kraja života i uvijek su tu za vas. I samo njihovo prisustvo vas smiruje kada vam je potrebno rame na koje biste se mogli osloniti.

Međutim, ponekad, bez obzira na trud, prijateljstva ne uspjevaju. Ako je ta osoba ili prijateljstvo toksično i negativno utiče na vas, onda je mudro pustiti tu osobu. Astrologija vam pomaže da identifikujete ljude koji možda nisu pravi za vas, na osnovu znakova Zodijaka.

Ovo je lista horoskopskih znakova koji teško da međusobno mogu biti prijatelji, piše "India Times".

Ovan i Rak

Ovan i Rak se povezuju u razgovorima od srca do srca, ali neće moći da podnesu narav ovog drugog kada stvari počnu da idu nizbrdo. Ovnovi su impulsivni i spremni su da se oštro suprotstave, ako je potrebno. Rakovi izbjegavaju nepromišljenost i izuzetno su obzirni prema osjećanjima. Možda će se ojsećati povrijeđeno Ovnovim ponašanjem kontrolišuće prirode.

Bik i Jarac

Ova dva znaka teško mogu da budu fleksibilni jedan prema drugom. Teško je riješiti njihove argumente jer su veoma slični. Svojeglavi su i čvrsto se pridržavaju sopstvenih pravila. Neće ići ​​da se izvinjavaju i više će voljeti da se prijateljstvo završi, nego da moraju da prave kompromis.

Vaga i Rak

Vagama je prioritet ravnoteža u svim aspektima života, pa mogu biti malo neosjetljivi u poređenju sa Rakovima. Rakovi ponekad mogu postati pretjerano emotivni i to može iritirati Vage do tačke u kojoj je borba jedina opcija koja ostaje. Ovi znakovi nikada ne mogu konflikt riješiti bez svađe.

Lav i Lav

Lavovi žele da budu u centru pažnje, ali ako se dve osobe ovog istog znaka sukobe, to može postati prilično ružno. Doći će do borbe za moć između dva Lava, jer je poznato da su Lavovi konkurentni. Mrze kada im se oduzme "svjetlo". Teško je održati srdačan odnos kada su oboje ponekad prilično agresivni.

Strelac i Djevica

Djevice vole pravila, a Strelčevi vole da ih krše. Strelčevi se osjećaju osuđivano i kritikovano zbog načina na koji žive - bez brige i stresa. Strelčevi će se osjećati zatvorenim ako budu primorani da nastave da se druže sa Djevicama. Ako smatraju da je to ispravno, Strelčevi će napustiti prijateljstvo čim budu mogli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije