Ljubav i seks

Ovi znaci Zodijaka ne zaboravljaju bivše i često im šalju poruke

Ovi znaci Zodijaka ne zaboravljaju bivše i često im šalju poruke
Foto: pixabay.com | Ovi znaci Zodijaka ne zaboravljaju bivše i često im šalju poruke
N.N.

Povjerenje je veoma važno u svakoj vezi, ali često se događa da nas izjeda zrnce sumnje - da li je i dalje u kontaktu sa bivšim/bivšom? Astrolozi tvrde da je to pitanje sasvim na mjestu kad su u pitanju pojedini horoskopski znaci koji ne mogu tek tako da zaborave ljude iz prošlosti.

Veliki je rizik da će u trenucima dokolice ili želje da iskušaju svoje osvajačke moći ipak pustiti poruku ili pozvati nekadašnjeg ljubavnog partnera, odnosno partnerku.

Evo koji znaci Zodijaka su najviše skloni takvim akcijama.

Bik

Tvrdoglavi i uporni Bikovi ne mogu da se pomire sa činjenicom da su jednu ljubavnu priču zauvijek završili, posebno ako su oni bili ostavljena strana.

Vrlo često će slati poruke bivšoj ljubavi, zbog čega će se kasnije kajati. Njihove poruke su uvijek kreativne, inspirativne i pogađaju "tačno u metu", pa je bivšim partnerima zanimljivo da ih čitaju. Ali, u većini slučajeva sve se svodi samo na to - nikad im ne odgovore na SMS provokaciju.

Blizanci

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku više od svega na svijetu vole dobar trač, ali isto tako vole i kada su sami u centru nekog trača. Zato će često prouzrokovati kontroverzne situacije, u koje spada i javljanje bivšim ljubavima - tek da budu u centru pažnje.

Rak

Koliko god da se trude da žive u sadašnjosti, osobe rođene u znaku Raka su okrenute prošlosti, jer ih stare priče uvijek vuku natrag. Bez obzira na to koliko su uspomene sa bivšim ljubavima srećne ili tužne, velika je šansa da će poslati poruku bivšem ili bivšoj.

Oni, jednostavno, nisu u stanju da obuzdaju svoje emocije; kad jednom zavolite osobu u znaku Raka, budite spremni na to da ćete morati da volite sve njegove/njene bivše ljubavi.

Lav

Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje, čak i onda kada ta pažnja dolazi od pogrešnih osoba. Upravo iz tog razloga im se ideja da se jave bivšoj ili bivšem čini primamljivom - hrani im ego i stvara osjećaj uzbuđenja bez kog Lavovi ne mogu da žive.

(telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije