Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Ovi znakovi govore da ste u vezi s manipulatorom

Ovi znakovi govore da ste u vezi s manipulatorom
Foto: Ilustracija | Ovi znakovi govore da ste u vezi s manipulatorom
N.N.

Možda je vašoj vezi prethodilo prijateljstvo pa ste mislili da ga dovoljno dobro poznajete.

Međutim, manipulatori su veoma vješte osobe koje tačno znaju kako treba da postupaju da ne biste prepoznali njihove istinske namjere.

Kako piše "Your Tango", ovih pet znakova potvrđuju da ste u vezi s pravim manipulatorom.

1. Pretjerano zavođenje i komplimenti

Manipulatori na početku veze vole da ostave utisak princa na bijelom konju. Neprestano će vam dijeliti komplimente i potpuno vas opčiniti, a zatim će, kada potpuno shvate kako razmišljate, to početi da rade samo kada im od vas nešto treba.

2. Ubrzavanje svih procesa u vezi

I dok biste s nekim drugim možda godinu dana bili u vezi pa zatim razmišljali o useljenju zajedno, pa o prosidbi, manipulator će sve procese ubrzati i izvući prsten već na, recimo, desetom susretu. Oni ne vole da gube vrijeme kako bi što prije došli do svog cilja, a vama će to prikazati tako da izgleda da su toliko zaljubljeni u vas da jednostavno ne mogu da zamisle sebe s bilo kim drugim.

3. Nema granice ni u čemu

On će vas uvjeriti da zato što ste u vezi ne treba da imate nikakvu privatnost niti tajne. Po mogućnosti, nagovoriće vas na zajednički račun u banci i dijeljenje profila na društvenim mrežama, a primjetićete kako flertuje sa ženama koje mu se nađu u blizini jer mu je pažnja potrebna u svakom trenutku. Naravno, vas će uveriti da to radi kako bi stekao simpatije koje bi kasnije mogle da mu koriste.

4. Kontrola u krevetu

Na početku će vas oboriti s nogu nevjerovatnim umijećem u krevetu, a kasnije će početi da insistira na stvarima koje jedino njemu prijaju. Ako ga upitate zašto ne želi da ugodi vama, on će vam reći da je to jedan od načina kako da vam ljubavni život bude uzbudljiviji. Manipulatori jednostavno imaju spreman odgovor na sve.

5. Omalovažavanje

Ovo je krajnji pokazatelj da ste u vezi iz koje hitno morate da izađete. Manipulatori su skloni taktičkom omalovažavanju kako biste se vi osjećale manje vrijednom i kako biste mislile da ste srećnice što je on uopše s vama, prenosi Indeks. Jedino čega treba da budete svjesne jeste da muškarac koji vas zaista cijeni i voli to neće nikada raditi.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije