Ljubav i seks

Ovo svaki dobar ljubavnik mora da zna

Ovo svaki dobar ljubavnik mora da zna
Ovo svaki dobar ljubavnik mora da zna

Ako želite da budete bolji ljubavnik, ponekad morate direktno pitati partnera šta želi i šta je uzbuđuje, a barem je krevet mjesto na kom nemate čega da se sramite.

Nije sramota da pitate

Nemaju samo muškarci tajne želje, fantazije i male okidače koji ih dovode do ludila. Neke žene vole nježnost, druge malo grubosti, a treće nešto treće… Upravo iz ovog razloga ne smije da vas bude sramota da pitate partnera šta je uzbuđuje i šta voli u krevetu. I nećete pogriješiti, jer žena obožava kada muškarac brine o njenim potrebama.

Praksom do savršenstva

Dobar izgled i povezanost s partnerom bitni su, ali kao i sa svime ostalim u životu, praksom ćete doći do optimuma. Dakle, piše Ask Man, češćim intimnim odnosima otkrićete šta oboje uzbuđuje i pali do vrhunca.

Ohrabrite je

Većina je žena otvorenog uma kada je seks u pitanju i ne boje se da isprobaju nove stvari ako se osećaju ugodno i voljeno. Zato nije na odmet izraziti osjećanja koje imate za partnera kako bi stekla malo više samopouzdanja.

I poze su bitne

Određene poze uzbudiće je više nego neke druge, a to se opet svodi na razgovor i komunikaciju. Neka vas ne bude sramota da pitate sve - pa ni koja joj poza više odgovara.

Ljubite se

Poljupci puni emocija idealni su za početak predigre. Kada ste se uopšte ljubili kao da ste na prvom sastanku, dugo i sočno?

Mazite se

Ako želite da je mazite i uzbudite, naučnici tvrde da postoje erogene zone koje su osjetljive kod svake žene - vrat, uši i zadnjica.

Veličina penisa

Suprotno uvreženom mišljenju da je ženama važna veličina penisa, one se prije brinu o tehnici. Ako imate penis manji od prosjeka, poradite na tehnici i sigurno nećete biti na gubitku.

Upotrijebite ruke

Dobra predigra garantuje vrhunac za pamćenje. A za dobru predigru najbolji su alat ruke. Uzbudite partnera tako što ćete je barem pet minuta dirati na svim mjestima osim onog glavnog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije