Ljubav i seks

Pet načina da zavedete muškarca u znaku raka

Pet načina da zavedete muškarca u znaku raka
Foto: pixabay.com/ilustracija | Kako zavesti muškarca u znaku raka

Astrolozi kažu da je najteže osvojiti muškarca u znaku raka.

Intuitivan, sentimentalan, vijeran, empatičan, odan, osjetljiv i okrenut porodičnim vrednostima  -ovako bi u najkraćem opisali muškarce rođene u ovom horoskopskom znaku, ali iako se čini da su emotivno pristupačni, njih je, zapravo, najteže osvojiti.

Muškarac rođen u ovom znaku Zodijaka je simpatičan i uvijek okružen prijateljima i članovima porodice, ali ako želite da ga privučete morate da budete autentični. Evo šta bi trebalo da uradite da biste zavrijedeli pažnju ovog vodenog znaka i osvojili ga za sva vremena.

1. Pokažite mu da volite ljude

Rakovi iznad svega vole svoju porodicu, pa ako imate namjeru da ih osvojite pokažite koliko volite ljude. Najsigurniji način da se približite muškarcu raku je da pokažete interesovanje za njegovu majku, jer je on za nju vezan na poseban način.

Takođe, pokažite mu da je i vama porodica na prvom mjestu. Prepričavajte mu dogodovštine iz djetinjstva i lijepe porodične uspomene.

2. Napravite prvi korak

Muškarac rak voli asertivne i nježne žene, pa mu na suptilan način stavite do znanja da vam se dopada, ali mu nemojte uskratiti zadovoljstvo da vas osvaja. Kad je siguran da ima šanse kod vas, pokazaće koliko je maštovit i romantičan, i vi ćete se osjećati kao princeza oko koje se vitez trudi kao da mu život od toga zavisi.

Takođe, muškarac rođen u ovom znaku voli da preuzme tradicionalnu mušku ulogu, pa bi bilo mudro pitati za pomoć ili od njega zatražiti savjet. Ukoliko tako nešto uradite, steći ćete njegovo povjerenje.

3. Budite tradicionalni

Rak ne traži vezu za jednu noć, već nekoga sa kim će se skrasiti i za koga će moći da kaže da je njegova "srodna duša". Pokažite da imate tradicionalne stavove u ljubavi i već će početi da razmišlja o vama kao o partnerki sa kojom bi mogao da ostane do kraja života.

4. Kuvajte s ljubavlju

Kad je neko smišljao onu čuvenu rečenicu "put do muškog srca vodi preko stomaka", vjerovatno je imao na umu muškarca rođenog u znaku raka. Ukoliko želite da ga impresionirate, pozovite ga na večeru koju ćete sami pripremiti. Muškarac rođen u ovom znaku uživa u romantičnoj večeri, uz svijeće i laganu muziku, u intimnom ušuškanom okruženju.

5. Zagrlite ga

Niko tako ne cijeni dodir kao što to čini muški rak. Dodir je dio njegovog jezika ljubavi, pa kad god ste u prilici dodirnite ga za ruku ili ga poljubite u obraz – rastopiće se od miline.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije