Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Praprabaka za stoti rođendan tražila i dobila seksi stripera, skinuo se do kraja

Praprabaka za stoti rođendan tražila i dobila seksi stripera, skinuo se do kraja
Praprabaka za stoti rođendan tražila i dobila seksi stripera, skinuo se do kraja
24sata.hr

Doris Deahardie, gospođa iz Saundbyja, proslavila je u utorak stoti rođendan kako i priliči velikom događaju, tako da cijeli svijet za tu zabavu čuje. Naručila je stripera te od njega zatražila popularni 'full monty' (skidanje do kraja), a sa sobom je ponijela i ulje za bebe kako bi ga dobro namazala.

Slavljenica je prvotno kao rođendanski poklon željela let helikopterom, no od te je ideje morala odustati jer je htjela da se pilot tokom leta skine za nju što je bilo neizvedivo.

- Nije šala. Doista me pitala možemo li naći pilota koji bi se skinuo za nju tokom leta! Budući da joj tu želju nismo mogli ispuniti, predložili smo da unajmi stripera, a na što je pristala uz uslov da ona bude ta koja će ga izabrati - potvrdila je za Lincolnshire Echo njezina snaha Sharon.

Gospođa Deahardie je na zabavu u pabu stigla limuzinom, pa kraj tačke dočekala uz šlag na nosu jer je stripera u jednom trenutku licnula po prsima.

- Zamolila sam tog momka da bude blag prema Doris s obzirom na njene godine, ali nije prošlo. Insistirala je na cijeloj tački te je u njoj doista uživala. Sve u svemu, bilo je to ludo i nezaboravno veče - dodala je snaha s kojom živahna baka danas dijeli dom.

Naime, gospođa Deahardie, praprabaka i udovica, je sve do prije dvije godine živjela samostalno, pa ipak preselila kod sina Barryja (58) i njegove supruge.

Na glasu je i kao pravo medicinsko čudo jer ljekari tvrde da ima srce i pluća tridesetogodišnje osobe.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije