Ljubav i seks

Preminuo tokom erotske igre iz popularne knjige

Preminuo tokom erotske igre iz popularne knjige
Foto: Ilustracija | Preminuo tokom erotske igre iz popularne knjige

Obožavalac popularne knjige "Pedeset nijansi sive" pronađen je mrtav u svojoj kući u engleskom Jorkširu nakon što se slučajno zadavio tokom erotske igrice koja je pošla po zlu.

Filipa Vokera (37) je mrtvog pronašla njegova majka 5. marta ove godine, a sada je istraga pokazala da nema znakova nasilne smrti.

Hitna pomoć je na mjesto događaja došla i pronašla njegovo golo tijelo s trakama za vezivanje oko vrata i zaključanom brnjicom oko njegovih genitalija.

U blizini je pronađena i knjiga 'Pedeset nijansi sive', kao i knjiga koja sadrži pornografske zapise i crteže koje je Voker kreirao za novu seksualnu igricu.

"Uvijek bi zajedno igrali fudbal i išli u šetnje. Fil je bio popularan u školi i bavio se scenskom umjetnošću. Imao je opsesiju Lego igračkama i volio je stand-up komediju", rekao je njegov mlađi brat koji je neutješan.

Brat je dodao da mu je Fil bio najbolji prijatelj, više od brata i da će svima nedostajati. Naveo je da je uvijek bio brižan, a posebno je volio svoju malu sestričinu.

Filova porodica kaže da on nikad nije razgovarao o svojim seksualnim preferencijama i da ih je način na koji je umro iznenadio.

"Nije bilo naznaka da je sam sebi ikad pokušao da oduzme život", poručili su.

Zaključeno je da je Voker patio od erotske asfiksije, što je naziv za postupak koji se zasniva na namjernom ograničenju dotoka kiseonika u mozak u svrhu postizanja, odnosno pojačavanja seksualnog zadovoljstva.

Članovi njegove porodice poslije tragičnog događaja u njegovoj sobi su pronašli brojne seksualne igračke, CD futrolu punu erotskog sadržaja i par boca praznog lubrikanta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije