Ljubav i seks

Prepoznajte seksualne navike žene prema njenoj frizuri!

Prepoznajte seksualne navike žene prema njenoj frizuri!
Foto: N.N. | Prepoznajte seksualne navike žene prema njenoj frizuri!

​Muška zaluđenost ženskom kosom već je poznata stvar, ali kako stvari stoje, nije dovoljno samo uživati u pogledu, nego treba obratiti pažnju na frizuru kako bi saznali koje su seksualne navike žene koju namejravate da osvojite.

Konjski rep obično ženama daje mladolik izgled školarke, ali treba znati da su prilično avanturistički nastrojene u spavaćoj sobi. Kako kažu seksualni savjetnici, otkrivanje očiju jasno sugeriše seksualno samopouzdanje, pa se muškarcima preporučuje polagani pristup i duga predigra, jer nakon toga slijede čuda.

Savršena frizura, u kojoj svaka dlaka stoji na svom mjestu pokazuje da se radi o ženi koja pazi na red i voli da bude šef u krevetu. Ipak, kad muškarac pokaže dovoljno inicijative, oklop će pasti i otkriti vulkan strasti, stoga, momci, na posao.

Kosa koja leti na sve strane, neukrotivo prkoseći i vremenu i laku i češljevima, odaje ženu koja se u svojoj koži osjeća izuzetno ugodno. Opušten pristup glavna je karakteristika ovih žena u životu, pa tako i u krevetu. Šta god vam uradila, pošteno joj vratite i doživjećete jedno nezaboravno iskustvo.

Bilo koji oblik punđe otkriva da se radi o ženi koja uživa u flertu, jer pokazuje najsenzualniji dio tijela - vrat. Stoga, takav pristup možete očekivati i u krevetu, a na vama je da tu nežnost i blagost rasplamsate u šumski požar, što vam neće biti teško ukoliko počnete upravo od vrata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije