Ljubav i seks

Prirodni afrodizijaci za žene

Prirodni afrodizijaci za žene
Prirodni afrodizijaci za žene

Prirodni afrodizijaci podižu libido na zdraviji način, pa evo četiri stvari koje treba uvijek imati pri ruci kad planirate da se opustite s partnerom.

Prvi je na redu kakao. Sirovi kakao spada u superhranu po svojim antioksidativnim karakteristikama, ali da li ste znali da je usput i afrodizijak?! Naime, kakao sadrži anandamid koji se u kombinaciji s antioksidansima i magnezijumom pretvara u afrodizijačku bombu.

Cimet pomaže pri ubrzavanju metabolizma, ali isto kao i muskatni oraščić ili đumbir ubrzava krvotok u stomaku i karlici, pa u kombinaciji s kakaom predstavlja apsolutnu dobitnu kombinaciju za žene. Stoga, ove dvije stvari uvijek morate da imate u kuhinji, i nešto mlijeka kako bi mogli zajedno da popijete topli kakao nakon šetnje po hladnom vremenu.

Špargle su poznate i pod imenom "ona koja ima hiljadu muževa", jer podiže ženski libido u neslućene visine, a u Indiji tradicionalno koriste kao ženski tonik za podmlađivanje.

Za kraj smo ostavili urme, slatko egzotično voće koje ide u mnoge slatkiše, a lukavi je Arapi kombinuju s mlijekom i cimetom kako bi napravili savršen afrodizijak za žene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije