Ljubav i seks

Razgovor s prijateljicama utiče i na vašu igru pod plahtama

Razgovor s prijateljicama utiče i na vašu igru pod plahtama
Foto: Pixabay | Razgovor s prijateljicama utiče i na vašu igru pod plahtama

Nekada je dobro slušati svoje prijateljice, a nekada to i nije najbolja opcija za vas. Najbolje je družiti se sa srećnim parovima koji svoju pozitivnu energiju mogu prenijeti i na vas.

Na kafi ste s prijateljicama i svaka ima potrebnu da se izjada o svom ljubavnom i seksualnom životu, a vi ne znate šta da uradite?  Ova tri jednostavna savjeta sigurno će vam pomoći.

Poslušajte, ali ćutite

Kada se prijateljica žali na svoj seksualni život, najbolje je da je poslušate i pomognete savjetima, ali jednako tako nemojte pričati o svom ljubavnom životu. Možda će vam se požaliti na svog partnera, ali to ne znači da i vi morate popustiti i tražiti ružne stvari svog, iako za to nemate razloga. Ovim će se samo stvoriti negativna atmosfera u vezi.

Zadržite neke stvari za sebe

Često se poteže razgovor o učestalosti seksualnih odnosa, a najvažnije je da i ovdje ne iznosite svoju statistiku i da ne mislite kako se ne seksate dovoljno puta nedjeljno jer je ovaj broj vrlo individualan i zavisi od veze do veze. Kao, na primjer, koliko ko ima vremena u životu, zdravstvenih problema ili drugih stvari koje ga jednostavno udaljavaju od seksualnog života.

Družite se sa srećnim parovima

Kada se družite sa srećnim parovima, njihova energija se lagano prenosi na vas, a možda će vas podstaknuti na nove stvari u spavaćoj sobi i nova pozitivna seksualna iskustva.

(Vecernjilist.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije