Ljubav i seks

Sedam pravila za muškarce: Ove stvari ne smijete da radite kada ste sa ženom u krevetu

Sedam pravila za muškarce: Ove stvari ne smijete da radite kada ste sa ženom u krevetu
Foto: Pixinio/Ilustracija | Sedam pravila za muškarce: Ove stvari ne smijete da radite kada ste sa ženom u krevetu

Ako želite da vaš intimni odnos bude nezaboravan, izbjegavajte da radite ove stvari sa partnerkom.

Pažljivo s grudima

Iako žene vole kada im muškarci dodiruju grudi, taj dodir mora biti nježan i umjeren. Svi znamo da su bradavice veoma osjetljiv dio tijela, ali ponekad ta osjetljivost može da postane iritacija. Zbog toga ne pretjerujte s dodirivanjem i fokusirajte se na druge dijelove tijela.

Ne tjerajte je na oralni seks

Ako žena ne želi ili ne voli oralni seks, to je njeno pravo i to treba da prihvatite. Ne pokušavajte da je natjerate na nešto što ne želi i ne voli.

Prebrzo postajete perverzni

Ako volite da malo pojačate strasti i akciju, to je odlično, ali se trudite da to radite postepeno. Ako odmah na početku postanete perverzna "zvijer", vjerovatno ćete vašu partnerku izbaciti iz takta.

Ne preskačite predigru

Predigra je, i ptice znaju, veoma bitan faktor. Predigra opušta i zagrijava vašu partnerku, a ako to preskočite, njoj vjerovatno neće biti toliko lijepo i zanimljivo.

Ne tjerajte je na nešto što ne želi

Ako ponekad imate neke fantazije i želje koje želite da ostvarite, prvo morate dobro porazgovarati o njima s vašom partnerkom. Ne smijete je tjerati na nešto šta ona ne želi, jer ćete u protivnom imati veoma loše iskustvo.

Pazite šta pričate

Prljave riječi ponekad nisu loša stvar, ali ipak obratite pažnju šta pričate i kakve riječi govorite vašoj partnerki. Nađite način da otkrijete koja mjera joj odgovara.

Ne pretvarajte se da sve znate

Muškarci često u krevetu glume alfa mužjake koji sve znaju. Vjerujte, ako nešto ne znate, one će primjetiti, tako da je bolje da se ne pretvarate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije