Ljubav i seks

Seksualne poze za svaku prostoriju u stanu

Seksualne poze za svaku prostoriju u stanu
Foto: N.N. | Seksualne poze za svaku prostoriju u stanu

Već dugo ste u vezi ili braku, a seks se pretvorio u rutinu? Izađite iz spavaće sobe i iskoristite ostale prostorije u stanu da uzburkate strasti i dobro se zabavite!

Kupatilo – Opuštajuće tuširanje može se završi odličnim seksom. Ukoliko imate kadu, iskoristite je za nekoliko poza u kojima vam je potrebna potpora. Ne zaboravite ni na klasičan seks ispod tuša, a ukoliko vam ni to ne odgovara, neka vaš partner sjedne na poklopljenu wc školjku, a vi mu se pridružite.

Kuhinja – Psiholozi tvrde da muškarci “lude” za seksom u kuhinji, jer to povezuju s hranom i osjećajem da se neko brine o njima. Za seks uvijek možete iskoristiti radnu ploču na nekoliko načina.

Trpezarija – Kome treba krevet ako na raspolaganju imate veliki sto? Lezite, ili sjedite na njega i isprobajte razne poze. Ne zaboravite i da se stolice takođe mogu iskoristiti za seks.

Dnevni boravak – U ovoj prostoriji imate niz opcija. Od poda, stolica, fotelja, trosjeda ili dvosjeda. Samo izaberite pozu koja vam najviše odgovara.

Hodnik – U ovom dijelu kuće ili stana, poze zavise isključivo od toga imate li dodatnog namještaja koji možete iskoristiti. No, i ako imate samo zid, naslonite se prednjim dijelom tijela na njega, raširite ruke i noge, te se prepustite partneru.

Terasa – Zima baš i nije idealno godišnje doba za seks na otvorenom, ali čim stignu topliji dani, nemojte propustiti priliku i iskoristite svoju terasu za seks na otvorenom jer je to posebna vrsta uzbuđenja.

(Ljepota&Zdravlje)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije