Ljubav i seks

Šta muškarci misle kada za ženu kažu da je seksi, slatka ili lijepa?

Šta muškarci misle kada za ženu kažu da je seksi, slatka ili lijepa?
Foto: Image by stokpic from Pixabay | Šta muškarci misle kada za ženu kažu da je seksi, slatka ili lijepa?

Ako postoji "50 nijansi sive", zamislite koliko postoji nijansi muškog uma. I žene se ništa manje ne razlikuju jedna od druge. Neke ne vole kad im partner ponavlja da su seksi, druge žive samo za to da to čuju. Neke žene se odmah osjete bolje kad im momak kaže da su slatke, pogotovo kad su zbog nečega tužne ili se baš ne osjećaju sjajno.

Kad je žena srećna toliko da bi najradije plesala cijeli dan, voli da je frajer opiše kao seksi, a kad je okružena jako zgodnim, dotjeranim ženama, priželjkuje da čuje da je lijepa.

Koji od tih komplimenata najviše vi priželjkujete? U kojim situacijama? Mijenja li se to prema okolnostima? I muškarci su jednako tako prevrtljivi i promjenljivi u raspoloženjima koliko i mi. Nemojte ih precjenjivati. Osim toga, to kako će nam davati komplimente - mijenja se s godinama. No, većina ne misli upravo ono što kaže i nisu svi muškarci isti. Ponekad treba razmisliti šta je zapravo hteo da kaže kad vam je uputio jedan od ovih komplimenata.

1. Slatka često znači obična, možda i nezanimljiva. Ili?

Šta biste pomislili kad bi vam u nekom baru prišao nepoznat muškarac i odmah vam rekao da ste seksi? Bez prethodnog kratkog razgovora, vašeg osmjeha, samo s nekim pomalo jezivim osmjehom? Postoje dvije najčešće reakcije na takav kompliment.

* Koji odurni tip! Nismo se ni upoznali i već bi me skidao! Možda bi bilo dobro da se maknem ili provjerim da li ima policijski dosje...

* Ovaj tip zaista ne poštuje žene! Kako se usuđuje da tako prilazi. Moram da ga se rešim!

Muškarac će vas katkad nazvati slatkom kada ne želi da vas preplaši. A to onda znači da je baš divno što vas je nazvao slatkom. Biti slatka odlična je stvar za svaku ženu. Vjerovatno je to samo uvod, pomisliće svaka pametna cura kad to čuje.

2. Morate razumijeti skriveno značenje komplimenta "seksi"

Neke žene pomisliće da je zapravo htio da kaže da se provokativno oblači jer joj je rekao da je seksi (nakon što ju je upoznao, ne kao spopadanje u baru). Druga će pomisliti da govori samo o njenom tijelu i da ga ostalo ne zanima. Trebalo bi malo da preispitate svoje poznavanje muškaraca i njihovog uma. Seksi može za frajera da znači mnogo više od oblina, tijela i dekoltea ili minića. Mnogi muškarci smatraju da se žena koja ih gleda direktno u oči, koja je provokativna, ali zna da će joj to proći, može ukratko opisati kao seksi. To je za njih način kako žena sjedi, govori, kako se predstavlja svijetu.

Seksi je više od onoga što žene obično čuju. Seksi nije samo fizički kvalitet, to je i unutrašnji sklop. Seksi je ona žena koja posjeduje unutrašnju snagu, koja može istovremeno da odgaja djecu, radi i zavodi svog frajera. Ona poštuje sve oko sebe jer je iznad toga da nekoga ponižava samo zato da bi se sama osjećala bolje ili uspješnije. Seksi žena zgromiće svakog muškarca, ali neće ga ubiti!

3. jLepota nije samo površna, ima ona i dubinu

Postoje muškarci koji kažu za ženu da je lijepa samo ako žele s njom da provedu ostatak života. jLepota je za njih idealna kombinacija slatkog i seksi!

To mnogi pravi muškarci razumiju. Muškarci koji vjeruju u ideale i mogućnost skladnog odnosa sa ženom, ljepotom nazivaju unutrašnji kvalitet zbog kog su spremni da idu i na kraj svijeta i prevrnu zbog nje nebo i zemlju, piše miss7.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije