Ljubav i seks

Što ste stariji, seks je bolji

Što ste stariji, seks je bolji
Foto: Pixabay | Što ste stariji, seks je bolji

Tri su glavna razloga u vezi sa intimnim odnosima zbog kojih ne treba da se plašite godina koje prolaze,

Mladi parovi možda češće imaju seks, ali istraživanja su pokazala da se kvalitet seksa poboljšava sa godinama. Istraživanje sajta „Ellicit Encounters.com” potvrdilo je tezu da vođenje ljubavi s godinama postaje sve bolje.

Čak 37 odsto žena i 34 odsto muškaraca reklo je da su četrdesete godine najbolje za vođenje ljubavi, prenosi portal aktivni.metropolitan.si.

U istraživanju je učestvovalo 828 ispitanika, a autori istraživanja objašnjavaju da mladi imaju više seksa, ali parovi od 40 i više godina u tome više uživaju.

Oni vjeruju da je tajna u tome što u ovim godinama imaju mnogo manje kompleksa i više iskustva.

Ovo su tri glavna razloga zašto vođenje ljubavi postaje sve bolje sa godinama

Više samopouzdanja

Znate šta želite, ne stidite se svog tijela, pokreta i zvukova, niste opterećeni celulitom niti imate problema da izrazite svoje želje.

Odnosi u braku su sve bolji i bolji

Možda vam je teško povjerovati, ali na kraju ova izjava ima smisla. Naravno, prva veza je uvijek uzbudljiva i prožeta sa više strasti, ali parovi koji su dugo zajedno poznaju se odlično, čak i u spavaćoj sobi. Ovi parovi će isprobati sve nove stvari bez oklijevanja i eksperimentisaće bez stida.

Starije žene lakše doživljavaju orgazam

Ovo istraživanje je takođe potvrdilo da starije žene češće doživljavaju orgazam od žena sa manje iskustva, a ta činjenica utiče i na kvalitet seksualnog života partnera.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije