Ljubav i seks

Striptizete iz najelitnijeg seks kluba na svijetu odale tajne

Striptizete iz najelitnijeg seks kluba na svijetu odale tajne
Foto: Shutterstock | Striptizete iz najelitnijeg seks kluba na svijetu odale tajne
N.N.

Najelitniji seks klub na svijetu "Snctm" zbog svoje bogate i poznate klijentele, jedan je od najtežih klubova za ulazak.

Sada su dvije striptizete otkrile šta moraju da urade u klubu da bi zadovoljile svoju klijentelu. U klub možete ući ako kupite godišnju "ulaznicu" koja košta 50.000 funti (oko 57.000 evra). Fotografisanje je zabranjeno, piše The Sun. 

Džesika i Hejli Grejs su dvije striptizete koje tvrde da su vidjele sve u SNCTM-u. Džesika je rekla da je bila "vezana dok je bila obučena kao mače" za VIP članove kluba. Takođe, kaže da je jednom igrala nevinu djevicu tokom predstave. 

"Kada sam prvi put ušla kao gost, osećala sam se kao da sam na filmskom setu", rekla je Džesika. Pokušala je sve – bila je domino djevojka, bila je sa drugom djevojkom, sa nekoliko partnera... 

Rekla je: "Osjećala sam da me privlači ovaj svijet jer sam mogla da budem svoja, a da me ne osuđuju".

Hejli Grejs, još jedna SNCTM striptizeta iz Viskonsina, kaže da joj posao omogućava da "živi svoje seksualne fantazije". Ona radi puno radno vrijeme u sjedištu SNCTM-a u Njujorku, gdje se specijalizovala za vatrene performanse, fetiš i burlesku. Hejli izvodi četiri do osam predstava u Njujorku svake nedjelje.

SNCTM nije vaš prosječan seks klub – gosti mogu da se družite sa izvršnim direktorima, glumcima, sportistima i umjetnicima na događajima sa različitim temama. Postoji i kodeks oblačenja – muškarci moraju da nose smokinge sa leptir mašnama, a žene večernje haljine (b92.net).

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije