Ljubav i seks

Super trikovi za sve koji žele da postanu kraljevi flerta

Super trikovi za sve koji žele da postanu kraljevi flerta
Foto: Arhiva / Ilustracija | Super trikovi za sve koji žele da postanu kraljevi flerta

Mnogi muškarci se često žale kako je danas zaista teško zavesti ženu. Neke padaju na šarm, druge na lijepe manire, treće na duhovitost. Evo koje cake treba da savladate kako biste postali maher kada je osvajanja ženksog srca u pitanju.

Iako muškarce često smatraju "vođama flerta", većina njih zapravo ne zna kako da uspješno zavede ženu. Nezgrapnim izjavama kao što su "Nemam gdje da spavam, mogu li kod tebe?" i "Nedostaje mi plišani medo, hoćeš ti da ga zamijeniš?" sigurno nećete osvojiti srce žene, tvrdi autorka knjige "Superflirt" Trejsi Koks.

"Budući da je flertovanje prvi korak koji će vam pomoći da odvučete ženu u krevet, ako ste u lovu na novu partnerku, vrijeme je da se usavršite u ovoj vještini. Naime, neki momci nemaju samopouzdanja, gube kontrolu nad svojom seksualnošću i prestaju da šalju djevojkama signale da ih žele, zbog čega ih ne zainteresuju. Takve tipove žene nazivaju 'dobri momci', a znamo kako oni obično završe", kaže ona.

Flertovanjem pokazujete da vas neko seksualno privlači. Da bi bilo uspješno, najvažnije je znati šta "pali" u zavođenju.

"Važno je da flertovanjem istaknete svoju vrijednost, ali i vrijednost djevojke koju zavodite. Istraživanjima je dokazano da životinje 'koketiraju' na svoj način kako bi privukle potencijalnog partnera kad su seksualno spremne, a jednako važi i za ljude", navodi ona.

Prilikom koketiranja najvažnije je ponašati se prirodno.

"Da biste zaveli nekog, najvažnije je da podstaknete seksualnu napetost, a flertovanje je najbolji način da to postignete. Seksualna napetost može se definisati kao 'postojanje seksualne vibracije u vazduhu'. Ako ne postignete seksualnu napetost, šanse da ćete nekog osvojiti vrlo su male. Koketiranje jača privlačnost i njime partnerki dajete do znanja da vas privlači, što vam može pomoći u postizanju vašeg nauma", pojašnjava Koks i dodaje da je ključ u izazovu.

Pokažite joj jasno da ste zainteresovani, ali se nemojte ponuditi kao na tačni. Pustite je da se i ona malo potrudi, da i ona shvati da joj je stalo. Ali zapamtite, važno je da ne pretjerujete jer bi je to moglo u potpunosti da je ohladi, piše 24sata.hr.

"Korisno je malo je 'bocnuti' nezainteresovanošću, ali je bitno je da to bude nakon izliva osjećanja, pa da joj nakon takvih malih varki opet pridate pažnju", kaže Koks.

Dodaje da, osim toga, puno djevojaka ne zna šta zapravo želi, a to može da bude velika prednost ako želite nekog da osvojite.

"Više se potrudite oko devojke koja vam se sviđa, obasipajte je pažnjom i veće su šanse da će pasti na vas", zaključuje Trejsi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije