Ljubav i seks

Sveštenik uhapšen zbog snimanja odnosa sa dvije domino dame u oltaru

Sveštenik uhapšen zbog snimanja odnosa sa dvije domino dame u oltaru
Foto: Facebook/Centuria Noticias Aguascalientes/Screnshoot | Sveštenik uhapšen zbog snimanja odnosa sa dvije domino dame

Jedan sveštenik uhapšen je u Sjedinnjenim Američkim Državama nakon što je navodno snimao kako u oltaru ima seksualne odnose sa dvije domino dame.

Sveštenik Travis Klark priveden je u Rimokatoličkoj crkvi svetog Petra i Pavla u Luizijani 30. septembra nakon što je jedan prolaznik primjetio šta se dešava, pa je pozvao policiju.

Žene su na sebi imale steznike i visoke potpetice, a na mjestu događaja pronađene su i seksualne igračke, telefon i kamera postavljeni na stative, navodi se u sudskim dokumentima, prenosi "Ladbible".

Klark, koji je bio pastir u crkvi od prošle godine, a optužen je za razvrat, navodno je rekao policiji da su žene bile njegovi "gosti i prijatelji".

Mindi Dikon, porno zvezda i domino dama za iznajmljivanje i Melisa Čeng takođe su optužene za ravrat. Prva je 29. septembra objavila na društvenim mrežama da je na putu da upozna drugu domino damu i "oskrnavi Božju kuću".

Nadbiskupija je saopštila da je suspendovala Klarka iz službe dan nakon što je uhapšen.

Klark je pušten iz zavora uz kauciju od 25.000 dolara, a prijeti mu i kazna zatvora ako bude osuđen.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije