Ljubav i seks

Tri stvari koje muškarci zaista žele tokom seksa

Tri stvari koje muškarci zaista žele tokom seksa
Foto: Ilustracija | Tri stvari koje muškarci zaista žele tokom seksa
N.N.

Svi imamo vrlo različite predstave o životu. Te percepcije odnose se na svakodnevni život, na posao, ali i na seksualni život. Upravo je zato važno pronaći seksualnog partnera koji dijeli iste sklonosti i sa kojim je međusobno poštovanje na prvom mjestu. Ipak, postoje tri stvari koje vole svi muškarci.

Otvorenost

S jedne strane, ovdje se radi o komunikaciji. Muškarci žele da žena izrazi svoje želje i sklonosti kako bi oboje mogli potpuno da uživaju u svojoj požudi. S druge strane, radi se i o otvorenosti prema novom i nepoznatom. Naravno, nema govora o prekoračenju sopstvenih granica i to treba da bude vrlo jasno.

Međutim, zašto jednostavno ne odgovorite na prijedlog ili zahtjev svog seksualnog partnera i isprobate ga, pod uslovom da vam to ne izaziva emocionalnu ili fizičku bol? Nakon toga još uvijek možete same da odlučite kako vam je bilo - možda vas čeka neko iznenađenje.

Autentičnost

Autentičnost je neizmerno važna, a muškarci veoma cijene kad se ne pretvarate, odnosno, kad ste onakve kakve zaista jeste. Ako se pretvarate i "glumatate", to može da ima negativan uticaj na vaš seksualni život, Vijesti.me.

Pozitivan osećaj prema tijelu

Lakše je reći nego uraditi? U svakom slučaju, ipak, treba da budete svjesne da muškarci cijene određenu dozu samopouzdanja i da nije zabavno tražiti greške sebi sve vrijeme. Ionako već ležite jedno pored drugog, pa vam je valjda jasno da ste mu "seksi". Koncentrišite se na zaista važne stvari.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije