Ljubav i seks

Uhapšeni par imao seks u policijskom autu

Uhapšeni par imao seks u policijskom autu
Foto: Ilustracija | Uhapšen par imao seks u policijskom autu
N.N.

Policija na Floridi prijavila je neobičan incident - seks dvoje privedenih na zadnjem sjedištu policijskog automobila.

Nije neobično da policija privede neki par zbog seksa na javnom mjestu jer "krše javni red", ali do sada nismo čuli da je neki par imao seks pošto ih je policija privela i to na zadnjem sjedištu policijskog automobila.

Kako prenodsi B92, šerif u okrugu Nasau na Floridi (SAD) prijavio je baš takav slučaj i to između 31-godišnjeg Arona Tomasa i 35-godišnje Megan Mondanaro.

Najprije ih je uočio kako noću voze motocikle bez svjetala, zamalo izazvavši saobraćajnu nesreću. Zaustavio ih je i kada mu se učinilo da su "pod dejstvom" (mirisali su na alkohol i imali zakrvavljene oči), odlučio je da ih privede u stanicu, pa ih je smjestio u policijski automobil.

Privedeni nisu gubili vrijeme na zadnjem sjedištu policijskog auta, već su se odmah skinuli i prepustili strastima. Shvativši šta se dešava, šerif je otvorio vrata i izvukao polugolog Tomasa iz kola, ali mu se ovaj oteo i pokušao da pobjegne.

Uhvaćen je nešto kasnije kako se krije iza obližnje poslastičarnice. Prekršajima koje je napravio dodata je i krađa jer je pobjegao s policijskim lisicama na rukama.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije