SP Qatar 2022.

Ljubav i seks

Venera i Pluton donose obrt u ljubavi

Venera i Pluton donose obrt u ljubavi
Foto: Unsplash / Ilustrativna fotografija | Venera i Pluton donose obrt u ljubavi
N.N.

Tranzit Venere u trigonu sa Plutonom naglašava intenzitet i strast za odnose i one stvari koje vam donose radost i zadovoljstvo.

Trebalo bi da osjećate dublju povezanost  sa voljenim osobama, posebno prema svom partneru. Ovo je dobro vreme za intimne odnose zbog vaše povećane želje za ljubavlju i privrženošću.

Nova romansa

Uživaćete u misterioznoj seksualnoj privlačnosti sa snažnom karmičkom privlačnošću. Ovo povećava vaše šanse da pronađete novu romansu u ovom trenutku. Nova veza sada bi bila veoma intenzivna i mogla bi uključivati aferu ili druge komplikacije. Vrlo je vjerovatno da bi svaka nova veza mogla biti dugoročna, iako bi nivo intenziteta verovatno splasnuo tokom vremena.

Opsesije

Opsesije i fascinacije su sada moguće i ne samo u vezama. Vaše finansije treba da budu dovoljno dobre da dozvoljavaju luksuzne predmete. Možda će vas privući određeni modni stil, kozmetika, nakit ili tetovaža. Ovo je dobro vrijeme za uređenje vašeg doma ili kancelarije. Ako ste umjetnički ili kreativni tip, onda je ovo sjajno vrijeme da budete sami i da budete zauzeti.

Novac može biti problem sada, pri čemu ćete se možda osećati prinuđenim da istražite šeme stvaranja bogatstva ili odaberete dobru investiciju. Sada možete ostvariti veliki profit ako je vaša motivacija čista, da donesete radost i utjehu sebi i što je najvažnije, svojim najmilijima, pišu astrousluge.com

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije