Ljubav i seks

Vježbom do savršenstva, naučite uloviti zajednički orgazam

Vježbom do savršenstva, naučite uloviti zajednički orgazam
Foto: Ilustracija | Vježbom do savršenstva, naučite uloviti zajednički orgazam
N.N.

Volite li kada ste vi i vaš partner na vrhuncu u isto vrijeme, ali vam to ne polazi često za rukom, pročitajte savjete koje vam donosimo!

Zajednički orgazam oduvijek je smatran posebnim činom budući da istovremeno oslobađanje hormona dodatno produbljuje povezanost između partnera i budi strasti. No doći do vrhunca u isto vrijeme, mnogim parovima predstavlja problem.

Uglavnom je razlog tome taj što je ženama potrebno puno više vremena da dostignu vrhunac, nego što je to potrebno muškarcima. Kako biste stekli laganu prednost, okrenite predigru u svoju korist. Opredijelite se za bilo kakvu aktivnost koja podrazumijeva trljanje vašeg klitorisa kako biste se dodatno uzbudili. Stisnite noge i trljajte se uz njegovo tijelo, dodirujte se prstima ili upotrijebite vibrator.

Povremeno usporite njegov tempo i podražaje. Primjetite li da se približava vrhuncu, prijeđite na lagane i spore pokrete poput milovanja rukom ili lizanja vrha njegovog penisa. Mijenjanjem ritma i intenziteta pokreta ne samo da ćete odgoditi njegov orgazam, već ćete ga, kad do njega dođe, učiniti puno intenzivnijim.

Uživajte u pozama koje su idealne za postizanje zajedničkog orgazma, poput one u kojoj ste vi gore. Takođe, gledanjem licem u lice jasno ćete čitati njegove signale koliko je blizu vrhunca. Ako opasno kaskate za njim, pauzirajte odnos i radite nešto drugo - jednostavno se ljubite ili senzualno masirajte dok se on malo ne primiri. Samo pazite da stvari pauzirate na vrijeme.

(Cosmopolitan)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije