Ljubav i seks

Žena rođena u ovom znaku je fatalna zavodnica

Žena rođena u ovom znaku je fatalna zavodnica
Foto: N.N. | Žena rođena u ovom znaku je fatalna zavodnica
N.N.

Ako tražite tradicionalnu devojku, to nije žena rođena u znaku Škorpije. One su poseban tip žena. Ona će vas namamiti svojim zadivljujućim očima i emocionalnom dubinom. Teško je ne osjećati se kao da ste s njom u nekom drugom svijetu jer ima nešto misteriozno u njenoj ljubavi i njenom šarmu.

Žena Škorpija ima sposobnost da vam oljušti dušu kad niko ne gleda. Iz tog je razloga lako je postati zavistan od nje. Natjeraće vas da poželite da pobjegnete s njom, i upravo zbog toga ova fatalna žena ima reputaciju problematične. Takva žena u stanju je da bude opasna. Zbog nje će vaše misli podivljati, i sve će vam privlačnije biti ideje i započinjanju nekog drugačijeg života, piše Cosmopolitan.hr.

U vezi s njom budite oprezni – ona je bomba. I prije nego učinite bilo šta drugačije, važno je uvjeriti se da ste vas dvoje na istoj stranici. Škorpijom upravlja planeta Mars, a zbog čega je zanimljiv način na koji pristupa životu. Ali problem s njenom energijom pod vladavinom Marsa je što se ona izražava kroz vode njene energije Škorpije. Mars voli stvari vruće i vatrene, ali uronjen u njene vode ne može se potpuno izraziti. To je čini tihom olujom. Pazite da je ne izazovete, jer je pitanje vremena kada će proključati.

Seks sa Škorpijom je u najmanju ruku romantičan. Oni imaju moć da vas natjeraju da zaboravite na sve osim njih i potpuno vas proždreti. Škorpija je senzualna i osvaja vaš um svojim tijelom, a vaše srce riječima, piše pink.rs.

Kad steknete njihovo povjerenje, uvidjećete da mogu biti prilično pokorni. Želeći da vam se potpuno prepustiti, uploviće u ravnotežu i nastojati da ispuni vaše želje. Najbolje je ne žuriti sa seksom sa Škorpijom jer bi zbog prebrzog napretka mogao da izgubi interes. Žele duboke i intimne veze pa se u njihovom društvu ponašajte kao da vrijeme ne postoji.

Ribe i Djevica najbolji su partneri za Škorpije. Žena Škorpija provodi značajno vrijeme pokušavajući da shvati svijet i ljude u njemu. Djevica ima sposobnost da mirno i otvoreno sažme stvari i pomogne im da govore o svojim osjećanjima. A ako Škorpija traži romantiku koja će ga inspirisati i dati im razloga za sanjarenje, Ribe će ponuditi upravo to. Njih dvoje će se izgubiti u mislima i naći će se u svijetu mašte.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije