Ljubav i seks

Žene otkrile kakav oblik muškog polnog organa najviše vole

Žene otkrile kakav oblik muškog polnog organa najviše vole
Foto: Pixabay | Žene otkrile kakav oblik muškog polnog organa najviše vole

Muškarci, nemojte se zavaravati, nije sve dužini, a ženama su, kada se radi o penisima, neke stvari mnogo važnije.

To što ste obdareni, ne znači i da ćete se dobro provesti u krevetu, jer dame imaju jasno izražene stavove o tome šta vole a šta ne vole kod muških polnih organa.

Studija u kojoj se od žena tražilo da odgovore na 8 pitanja, od dužine, preko oblika glavića do ukupnog kozmetičkog izgleda penisa, imala je veoma zanimljive rezultate.

Ispostavilo se da je ženama ubjedljivo najvažniji ukupan kozmetički izgled muškog polnog organa. Sa tim ide u paru i druga najvažnija karakteristika, a to je da li su pubične dlake ošišane ili ne.

A treća najvažnija osobina je obim - ili preciznije između 9,6 i 12,2 centimetra.

Što se oblika tiče, dame preferiraju deblje penise i to zbog nekoliko razloga:

Zbog povećanog pritiska na zidove vagine, povećava se osećanje seksualnog zadovoljstva. Takođe, zbog istog razloga, ženama se više sviđaju penisi sa malo većim glavićem.

Na kraju, neizbežna je dužina, za pripadnice ženskog pola je idealan polni organ od 20 centimetara, a obrazloženje je sljedeće:

  • Veći penis bolje stimuliše prednji dio, ali i zadnji zid vagine.
  • Može da posluži kao stimulator u bilo kojoj pozi.
  • Čak i kada nije u punoj dužini, ne može da ispadne iz vagine usred seksa.

Međutim, sva ova istraživanja morate da prihvatite sa rezervom, jer zlatno pravilo je da su ukusi različiti kao i da ono što prija jednom čovjeku, ne prija drugom.

Uostalom, najbolja ilustracija je veliko istraživanje u kojem su dame za kratke seksualne avanture "birale" penis dužine između 17 i 20 centimetara, ali su uslovi za duge veze sasvim drugačiji - dužina 16 centimetara, obim 11 centimetara.

Takođe, ono što svi zaboravljaju, naročito kada se radi o dužini i širini, je da žene tradicionalno očajno "odoka" procjenjuju dimenzije, pa ono što je za njih 8 ili 16 centimetara, ne mora obavezno da znači da je i u stvarnosti tako. A obično nije.

(Objektiv.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije