Ljubav i seks

Pratite nas na Google news

Žene otkrile koje "neseksualne" sitnice ih uzbuđuju

Žene otkrile koje "neseksualne" sitnice ih uzbuđuju
Foto: N.N. | Žene otkrile koje "neseksualne" sitnice ih uzbuđuju
N.N.

Postoje mnoge sitnice koje muškarci mogu da urade kako bi uzbudili svoju ljepšu polovinu, od koketnih tekstualnih poruka do masaže i dodirivanja erogenih zona.

Ono što žene često seksualno uzbuđuje ponekad su sitnice u ponašanju muškaraca za koje nikada ne biste pomislili da su uzbudljive. To je potvrdila i jedna u nizu rasprava na Redditu gdje su žene pisale o svakodnevnim sitnicama koje muškarci rade, a koje njih uzbuđuju.

"Moj suprug ponekad obavlja fizičke poslove oko kuće. Pokosi dvorište Džef, platiću ti", jedan je od komentara na Reddit-u. Varijacije ovog odgovora bile su veoma česte, a mnoge žene rekle su da ih ništa ne uzbuđuje više od posmatranja muškarca kako obavlja kućne poslove poput pranja sudova, ali naravno, pod uslovom da ga ranije nisu zamolile da to uradi.

Biti pažljiv i predvidjeti šta će usrećiti vašu ljepšu polovinu usrećiće i uzbuditi svaku ženu. Imajte na umu da uopšte ne mora da se radi o velikim djelima. A dok dio žena tvrdi da ih najviše uzbuđuje kada im njihov partner pomaže u kućnim poslovima, drugima je mnogo seksipilnije kada njihov partner obavlja fizičke poslove oko kuće.

"Ne postoji ništa seksipilnije od muškarca koji kosi travu ili popravlja automobil. Kada gledam svog momka kako popravlja nešto, uvijek razmišljam o tome šta još može da radi sa tim prstima", jedan je od komentara.

Žene pišu da ih uzbuđuje i način na koji njihov partner "zasuče rukave", a neke jednostavno uzbuđuje posmatranje njihovog partnera dok vozi. Mnogo je neseksualnih načina na koje možete uzbuditi svoju ljepšu polovinu. Ali za to je neophodna dobra komunikacije i razumevanje onoga što je vašoj partnerki potrebno.

Najčitanije