Zanimljivosti

Misteriozna pećina slučajno otkriće jutjubera

Misteriozna pećina slučajno otkriće jutjubera
Foto: Screenshot / Youtube | Misteriozna pećina slučajno otkriće jutjubera
N.N.

Jedan YouTube istraživač došao je do nevjerovatnog otkrića nakon što je naletio na šupljinu i prostoriju ispod drveta, koje su ga dovele do zapanjujuće očuvane pećine vitezova Templara.

U video-snimku koji je objavljen na YouTubeu, korisnik Brendon Iksplors otišao je na put u Šifnal u Šropšilu u Engleskoj, tragom informacija o postojanju pećine koja je stara 700 godina.

Nakon što je pronašao ulaz u pećinu, Brendon je priznao da "zapravo izgleda zaista jezivo" i da je "bio u nedoumici" u vezi sa spuštanjem, ali da je ubrzo bio zapanjen onim što je otkrio uprkos osjećaju "klaustrofobije".

Iako su u pećini bili vidljivi tragovi smeća, ona je i dalje bila u besprijekornom stanju s obzirom na to da se smatra da je na njoj rađeno u 18. vijeku.

Iako se mogu naći informacije o tome da je pećinu napravio vitez Templar, kaže se da nema dokaza u prilog tome.

Brendonov prijatelj koji ga je pratio na putovanju, istakao je da su ovakve pećine navodno uklete zbog satanskih i crnomagijskih rituala koji su tamo izvođeni. Da u tim pričama ima istine počeli su da sumnjaju kad im je, uprkos punim baterijama, svjetlo počelo da se gasi.

Prije nego što je Brendon krenuo na ovu ekspediciju pogledao je sve fotografije pećine koje je mogao da pronađe. Nijedna, kako kaže, ne prikazuje ljepotu onoga što su zatekli. 

(RTS)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije