Gadgets

Redmi Pad Pro bi mogao biti prvi Poco tablet namijenjen globalnom tržištu

Redmi Pad Pro bi mogao biti prvi Poco tablet namijenjen globalnom tržištu
Foto: Pexels/Umang Patel/Ilustracija | Redmi Pad Pro bi mogao biti prvi Poco tablet koji je namijenjen globalnom tržištu

Za nekoliko dana biti će premijera Redmi Turbo 3 smartfona u Kini. Najavljeni su još neki uređaji, a među njima i Redmi Pad Pro tablet za kinesko, a rebrendirani Poco tablet (za sada bez imena) za globalno tržište.

Nakon Redmi Pad i Redmi Pad SE tableta, čini se kako je red došao i njihov nasljednik, a to je Redmi Pad Pro. Zanimljiv je po tome što bi trebao podržavati tipkovnicu i digitalnu stylus olovku. Straga bi trebao imati dvije kamere, biće dostupan u više boja (crna, bijela, ljubičasta) te će imati USB Type-C i 3.5mm audio ulaze. Ekran bi trebao biti dijagonale od čak 12,1 inča s IPS LCD matricom i 2.5K rezolucijom, dok bi energiju trebao crpiti iz baterije od 10000mAh.

Ovo bi trebao biti i prvi tablet koji će raditi na Xiaomijevom HyperOS operativnom sustavu. Dok ovo čitate prolazi sve one potrebne certifikacijske postupke u EEC i FCC agencijama pod kodnom oznakom 2405CPCFBG.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije