Internet

Ažuriranje Spotify-ja uzrokuje probleme sa za neke Android korisnike

Ažuriranje Spotify-ja uzrokuje probleme sa za neke Android korisnike
Foto: Pexels | Ažuriranje Spotify-ja uzrokuje probleme sa za neke Android korisnike

U posljednjih nekoliko dana, Android korisnici aplikacije Spotify prijavljuju probleme sa najnovijim ažuriranjem koje je aplikacija izbacila.

Prema izvještajima, uobičajena traka za reprodukciju na dnu Spotify-ja za Android nestaje, što znači da aplikacija ne prepoznaje da se nešto reprodukuje.

Kada dođe do problema, takođe nema obavještenja za Android OS koji obavještava korisnika da se mediji reprodukuju. Usljed tog problema, moguće su neke stvari koje ranije nisu bile moguće, kao što je slušanje neke pesme na Spotify-ju dok istovremeno puštate neki YouTube video.

Dakle telefon neće prepoznati da neki sadržaj već ide i pauzirati jedan, već će pustiti oba u isto vrijeme.

Tačan uzrok ovog baga tek treba da se otkrije, iako je Spotify javno priznao problem i postavio zahtjev za dodatne informacije od onih na koje problem utiče.

Do sada je većina problema bila na Android 12 uređajima, što znači da je većina onih sa problemom bila na Samsung Galaxy i Google Pixel telefonima, mada je bilo izvještaja i o problemima sa reprodukcijom Spotify-ja na OnePlus uređajima.

Najjednostavnije rješenje za ovo bilo bi da instalirate stariju verziju Spotify-ja, ali pošto Spotify ne dozvoljava da se njihova aplikacija otpremi na veb lokacije za arhiviranje aplikacija, bilo bi sigurnije sačekati da kompanija objavi novo ažuriranje u narednim nedjeljama.

Ako niste ažurirali aplikaciju, nemojte to raditi.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije