Svemir

NLO koji mijenja oblik primijećen u Kolumbiji

NLO koji mijenja oblik primijećen u Kolumbiji
Foto: Pixabay/Ilustracija | NLO koji mijenja oblik primijećen u Kolumbiji

Južnoamerička zemlja, poznata po svojim prirodnim ljepotama i bogatoj istoriji kulture, rizikuje da postane meka ljubitelja NLO-a, jer se u posljednje vrijeme pojavljuju izvještaji o misterioznim pojavama na nebu iznad Kolumbije. "Neobični NLO" primijećen je usred bijela dana u glavnom gradu Kolumbije, Bogoti.

Snimke letećeg objekta objavio je jedan korisnik na YouTubeu prije nedjelju dana, a potom ih je podijelio čuveni teoretičar zavjere Skot Varing.

Nakon analize skanim, čija se autentičnost ne može provjeriti, Varing je došao do zaključka da je misteriozni predmet vanzemaljskog porijekla i da ima neobičan oblik. Štaviše, Varing tvrdi da se oblik misterioznog predmeta mijenja dok lebdi na nebu.

"Sam objekat skoro da izgleda kao da je živ, a možda i jeste", napisao je Varing na svom blogu.

Posljednjih mjeseci bilo je mnogo onih koji tvrde da su vidjeli NLO u Kolumbiji. Početkom aprila jedan korisnik YouTubea je otpremio video za koji drugi korisnici interenta tvrde da je NLO. I ovo je primijećeno u glavnom gradu Bogoti i opet pod dnevnom svjetlošću.

Uprkos tome što su se mnogi složili da su jezivi objekti vanzemaljskog porijekla, drugi tvrde da je u pitanju fotošop. Jedan korisnik je tvrdio da su to sateliti Spejs-Iksa, dizajnirani da pružaju 5G internet usluge širom svijeta.

U februaru je kanal UFOmanija na YouTubeu podijelio video-zapis sa Tik-toka, na kojem je prikazano nešto što liči na tajanstveni NLO u obliku kocke koji krstari nebom u blizini komercijalnog aviona koji je letio iznad kolumbijskog grada Medeljina.

(Sputniknews.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije