Svemir

Otkrivene "drevne piramide" na Marsu

Otkrivene "drevne piramide" na Marsu
Foto: Pixabay | Otkrivene "drevne piramide" na Marsu

Uprkos činjenici da ne postoje validni dokazi o vanzemaljskom životu, NLO zaluđenici širom svijeta i dalje vjeruju da nismo sami u svemiru. Mars je jedna od najomiljenijih destinacijana kojoj NLO entuzijasti traže dokaze o postojanju vanzemaljskih civilizacija.

Lovac na NLO Skot Voring tvrdi da je otkrio dvije "drevne piramide" na Marsu. On je na svom blogu "IT baza podataka" objavio fotografije NASA, a poslije ih podijelio na Twitteru. Voring sugeriše da su "piramide koristile inteligentne vrste".

"Izgledaju drevno ali su preživjele test vremena. Obje piramide su oko tri metra visoke i oko pet metara široke. Riječ je o manjoj vrsti od ljudi, ali ipak, inteligentnoj", napisao je Voring na blogu.

​Obje piramide su smještene jedna blizu druge i imaju nešto što liči na "ulaz" što je bilo okrenuto ka NASA rover kameri.

Voring je samozvani lovac na NLO koji "kopa" po fotografijama NASA ne bi li pronašao dokaze o vanzemaljskom životu i objavio ih na blogu. Ranije je tvrdio da su artefakti pronađeni na površini Marsa "drevne lobanje" stvorenja koja su "umirala od bolova".

(Sputnjik)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije