Svemir

Pratite nas na Google news

Tajanstveni sjajni objekat u obliku diska zaglavljen u vodama Antarktika

Tajanstveni sjajni objekat u obliku diska zaglavljen u vodama Antarktika
Foto: Pixabay/Ilustracija | Tajanstveni sjajni objekat u obliku diska zaglavljen u vodama Antarktika
N.N.

Antarktik se pokazao kao neiscrpnan izvor mnogih misterioznih otkrića zanimljivih lovacima na NLO koji pokušavaju detaljno da analiziraju slike sa "Gugl erta" kako bi dokazali postojanje vanzemaljskog života.

Video koji prikazuje navodni "leteći tanjir" usidren u vodama Antarktika na snimcima "Gugl erta" kruži internetom i uveliko je pokrenuo nagađanja o njegovom vanzemaljskom porijeklu.

Tajanstveni sjajni objekat prvobitno je uočio argentinski istraživač Marčelo Irazusta, koji je još prije nekoliko mjeseci snimak objavio na svom YouTube kanalu, ali je o videu tek sad pokrenuta debata entuzijasta iz svih krajeva svijeta.

"Na slikama se vidi srebrni kružni predmet koji nema veze sa ostatkom površine. To je očigledno vještački predmet i vrlo je sličan klasičnim letećim tanjirima", primijetio je Marčelo Irazusta.

Mnogi ljubitelji NLO-a požurili su da izraze svoje divljenje otkriću, sugerišući da je objekat prečnika najmanje 12 metara.

​"Dobar ulov, zapravo me zanima da li neki vladini službenici već sada kreću na tu lokaciju da bi uklonili predmet", komentarisao je jedan korisnik YouTubea.

Zvaničnog objašnjenja o ovom fenomenu još nema, a jedino je sigurno da ovo nije posljednji put da je Antarktik u centru pažnje među lovcima NLO.

(Sputniknews.com)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije