BiH

Ambasada Rusije u BiH: O putu, demokratiji i ludosti

Ambasada Rusije u BiH: O putu, demokratiji i ludosti
Foto: Facebook | Ambasada Rusije u BiH: O putu, demokratiji i ludosti

SARAJEVO - Ambasada Rusije u Bosni i Hercegovini osvrnula se danas na twit Entoni Blinkena, američkog državnog sekretara koji je napisao da je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske na "autoritativnom putu predsjednika Putina".

U Ambasadi Rusije navode da je ustvari to put ka istinskoj nezavisnosti i suverenitetu, i put da se postane svjesnim svojih nacionalnih i egzistencijalnih interesa.

"Ako kreneš putem Bajdena na kraju ćeš doći degenerativnom bezumlju, kada više ne praviš razliku između istine i laži sa licemjerstvom. Između demokratije i slobode s jedne strane i ropstva i poniženja sa druge strane. I onda počinješ da pričaš sa prizracima i sa prazninom", naveli su u saopštenju iz Ambasade Rusije u BiH.

U saopštenju navode i da put Putina podržava ogromna većina stanovništva Rusije, a put Bajdena rekordno nizak broj Amerikanaca.

Dalje, u saopštenju se dotiču i demokratije u Americi, pa navode da, kada se: "upoznaješ sa nekim tekstovima učesnika Samita za demokratiju, onda stekneš čvrsto uvjerenje da ih je napisala vještačka inteligencija", istovremeno navodeći da je "sve u njima vještačko pa nema nikakve inteligencije".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije