BiH

Pratite nas na Google news

Ćulum: Radiću odgovorno i u interesu građana

Ćulum: Radiću odgovorno i u interesu građana
Foto: Arhiva | Ćulum: Radiću odgovorno i u interesu građana
Srna

BANJALUKA - Novoimenovani direktor Agencije za istrage i zaštitu BiH Darko Ćulum rekao je danas da će se truditi da na toj poziciji radi odgovorno, korektno i na zadovoljstvo građana BiH.

"Zahvaljujem Savjetu ministara za imenovanje i trudiću se da radim svoj posao odgovorno i korektno, kako sam i do sada radio u svojoj policijskoj karijeri, a na zadovoljstvo građana BiH", istakao je Ćulum.

On je naveo da Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske ima kapacitet da na mjesto direktora Policije, na kojem je on bio, dovede najkvaliteniji kadar.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova ima kapacitet i stručni kadar da izabere novog direktora koji će raditi dobro svoj posao", dodao je Ćulum.

Savjet ministara imenovao je danas Darka Ćuluma za direktora Agencije za istrage i zaštitu BiH.

Povezana vijest: 

Savjet ministara BiH imenovao direktore SIPA i RAK-a

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije