BiH

Cvijanović: Vučić izrekao ono na što vlasti u Srpskoj odavno upozoravaju

Cvijanović: Vučić izrekao ono na što vlasti u Srpskoj odavno upozoravaju
Foto: Arhiva | Cvijanović: Vučić izrekao ono na što vlasti u Srpskoj odavno upozoravaju

ZVORNIK - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tvrdnjom o umiješanosti zapadnih sila u izbore u Srpskoj, izrekao ono na šta vlasti u Srpskoj već odavno upozoravaju i da je sigurna da će nakon izbora iznijeti sve dokaze o tome.

Cvijanovićeva je navela da je Vučić rekao da posjeduje frapantne dokaze o miješanju zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj zato što je, kako je istakla, Srbija ozbiljna država, čije službe mogu da dođu do ovakvih informacija.

Ona je napomenula da srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić nikada nije našao za shodno da kaže da se upravo stranci miješaju u izbore u BiH, ali da je upozorio da Srbija ne treba da se miješa u izbore.

"Ivanić, nažalost, vjerovatno smatra da se Srbija miješa u izbore time što izgradi školu, put ili vrtić u Srpskoj. To je pogrešan zaključak jer Srbija želi da pomogne našim građanima", poručila je Cvijanovićeva.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će poslije oktobarskih izbora u BiH iznijeti frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije