BiH

GP BiH dobila mobilne stanice za pranje ruku, ubruse i sapune

GP BiH dobila mobilne stanice za pranje ruku, ubruse i sapune
Foto: GP BiH | GP BiH dobila mobilne stanice za pranje ruku, ubruse i sapune

Ministarstva spoljnih poslova SAD doniralo je Graničnoj policiji opremu za suzbijanje širenja virusa kovid-19 u vrijednosti od 144.000 KM, saopšteno je iz ove institucije.

Kako se navodi, riječ je o mobilnim stanicama za pranje ruku (kapaciteta 1 000 litara), tekućim sapunima, ubrusima i drugo.

"Vlada Sjedinjenih Američkih Država već 16 godina kontinuirano pruža podršku Graničnoj policiji BiH kroz različite vrste donacija, od specijalističke opreme, zaštitne opreme za vrijeme pandemije, kao i niz organiziranih obuka za policijske službenike GP BiH. Ovim putem još jedanput zahvaljujem, u ime Granične policije i u osobno ime, na izuzetnoj podršci Graničnoj policiji i na tome što su uvijek otvoreni pomoći kada iskažemo potrebu za tim, ali i što prepoznaju važnost ulaganja u ovu policijsku agenciju", rekao je direktor Granične policije BiH Zoran Galić i zahvalio na doniranoj opremi i dugogodišnjoj podršci Vlade SAD Graničnoj policiji BiH.

Donirana oprema biće ravnomjerno raspoređena u sve organizacione jedinice Granične policije BiH, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije