BiH

Pratite nas na Google news

Konstituisana Grupa za socioekonomski odgovor na pandemiju

Konstituisana Grupa za socioekonomski odgovor na pandemiju
Foto: Savjet ministara | Konstituisana Grupa za socioekonomski odgovor na pandemiju
Srna

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija predsjedavao je danas konstitutivnom sjednicom Grupe za socioekonomski odgovor na pandemiju virusa korona na kojoj je razgovarano o njenom načinu rada.

Grupa za socioekonomski odgovor, formirana Odlukom Savjeta ministara, a imajući u vidu težinu i obim posljedica pandemije Kovida-19, odgovorna je za koordinaciju aktivnosti svih nivoa vlasti po pitanju definisanja socioekonomskih mjera za odgovor na krizu izazvanu ovom pandemijom, te analizu situacije po pitanju socioekonomskih posljedica, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Grupa je odgovorna i za usaglašavanje i koordinaciju provođenja mjera po pitanju odgovora na socioekonomske posljedice i efekte izazvane pandemijom Kovida-19, te koordinaciju aktivnosti svih nivoa vlasti radi obezbjeđivanja finansijskih sredstava za sve nivoe vlasti putem mobilizacije domaćih fondova i strane finansijske pomoći, uključujući i pomoć EU.

Ovom grupom predsjedava predsjedavajući Savjeta ministara, a podršku pri utvrđivanju politika Grupe za socioekonomski odgovor i administrativno-tehničku podršku pruža Savjetodavna grupa Fiskalnog savjeta BiH, navodi se u saopštenju.

Grupu za socioekonomski odgovor, osim Tegeltije, čine i Fiskalni savjet BiH, te ministri inostranih poslova u Savjetu ministara, spoljne trgovine i ekonomskih odnosa kao i Stalni odbor za finansijsku stabilnost BiH. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije