BiH

Pucar: Zemljište pripada Torbici, a sva dokumentacija je validna

Pucar: Zemljište pripada Torbici, a sva dokumentacija je validna
Foto: RK Borac m:tel/Facebook | Pucar: Zemljište pripada Torbici, a sva dokumentacija je validna

BANJALUKA – Vlasništvo nad zemljom u centru grada u kojem su se sporili Nebojša Torbica i RK Borac pripada Torbici, a sva dokumentacija je validna, rekao je za "Nezavisne novine" Miljkan Pucar, advokat Nebojše Torbice.

On kaže da je Torbica upisan u zemljišne knjige, te da su njegovi prethodnici, odnosno vlasnici zajednički to gradili i izgradili.

"Postoji validna dokumentacija, od projekata, građevinskih dozvola, do uknjižbe u zemljišne knjige. Ovo je postupak koji je trajao dosta dugo i ako neko ima svu moguću dokumentaciju drugačija i bilo kakva odluka ne može da bude. Sve je urađeno po zakonu", istakao je Pucar.

Na pitanje da li je upoznat sa tim da je Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH pokrenula postupak protiv sudije Okružnog suda u Banjaluci Darka Stamenića zbog njegovog postupanja u sporu između Rukometnog kluba "Borac" i banjalučkog privrednika Nebojše Torbice, i to po pritužbi advokata RK "Borac" Andreja Obradovića, Pucar odgovara da je pročitao da je podnesena prijava, ali da ne zna da je pokrenut postupak.

Podsjećamo, poslovni prostor u Srpskoj ulici na kojem se od 2011. godine nalazi Mektir pab, od 1985. godine koristi Rukometni klub "Borac", čiji je vlasnik poznati banjalučki ugostitelj Dalibor Šajić, koji kiriju plaća ovom sportskom klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije