BiH

Pratite nas na Google news

Savjet ministara o raspodjeli sredstava za borbu protiv virusa korona

Savjet ministara o raspodjeli sredstava za borbu protiv virusa korona
Foto: Arhiva / Ilustracija | Savjet ministara o raspodjeli sredstava za borbu protiv virusa korona
Srna

SARAJEVO - Savjet ministara trebalo bi danas da razmatra prijedlog odluke o raspodjeli finansijskih sredstava prikupljenih od domaćih pravnih i fizičkih lica za borbu protiv Kovida-19, uplaćenih na namjenski podračun Jedinstvenog računa trezora BiH.

Ministarstvo bezbjednosti na razmatranje je uputilo i prijedlog odluke o raspodjeli finansijskih sredstava međunarodne pomoći za zaštitu i spasavanje uplaćenih na namjenski podračun Jedinstvenog računa trezora BiH.

Na urgenciju Ministarstva bezbjednosti u dnevni red je uvršten i prijedlog odluke o izmjeni i dopuni Odluke o formiranju Koordinacijskog tijela za migracije i Migracioni profil BiH za 2019. godinu, najavljeno je na veb-strani Savjeta ministara.

Pred ministrima će se naći i informacija o preuzimanju konačnih presuda od Haškog tribunala radi upisa u krivičnu evidenciju u BiH, a predlagač je Ministarstvo pravde.

Na prijedlog Ministarstva pravde, u dnevni red je uvrštena i izvještaj o radu Nadzornog tijela za praćenje sprovođenja Strategije za rad na predmetima ratnih zločina za period od 1. aprila do 30. juna 2019. godinu i ažurirana analiza sprovođenja Strategije za rad na predmetima ratnih zločin.

Planirano je i razmatranje prijedloga mišljenja o Prijedlogu zakona o izboru sudija Ustavnog suda BiH prethodno biranih od predsjednika Evropskog suda za ljudska prava.

Na sjednici bi trebalo da bude riječi i o prijedlozima imenovanja iz nadležnosti Savjeta ministara, i to, između ostalih, za direktora Agencije za istrage i zaštitu BiH, te o potvrdi imenovanja generalnog direktora Regulatorne agencije za komunikacije.

U drugom krugu glasanja naći će se prijedlog rješenja o imenovanju vršioca dužnosti zastupnika Savjeta ministara pred Evropskim sudom za ljudska prava, te prijedlog rješenja o poništenju rješenja o imenovanju direktora Agencije za forenzička ispitivanja i vještačenja i prijedlog rješenja o imenovanju direktora ove agencije.

Sjednica će biti održana u zgradi zajedničkih institucija u Sarajevu u 15.00 časova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije