BiH

Višković: Ne smijemo zaboraviti poginule borce VRS

Višković: Ne smijemo zaboraviti poginule borce VRS
Foto: Dražan Pozderović/Arhiva | Višković: Ne smijemo zaboraviti poginule borce VRS

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je danas Vidovdan, jedan od najsvetijih praznika koji je sinonim za velika stradanja u istoriji srpskog naroda, ali i za slobodu, viteštvo i herojstvo, te istakao da je dužnost svih da se ne zaborave srpski borci koji su položili svoje živote u odbrani Republike Srpske.

"Važno je da na današnji dan slavimo hrabrost i čast naših boraca jer njihovim junačkim podvizima, kao i neustrašivošću starješina Vojske Republike Srpske, sačuvani su životi i sloboda našeg naroda, kao i naša Republika Srpska", naveo je Višković u čestitki povodom Vidovdana,  krsne slave Vojske Republike Srpske.

On je istakao da kada se obilježava Vidovdan, treba iskazati poštovanje preživjelim veteranima i reći - veliko hvala za sve što su učinili za slobodu Republike Srpske i srpskog naroda.

Premijer Republike Srpske uputio je čestitku komandantu Trećeg pješadijskog puka Oružanih snaga BiH brigadiru Miloradu Krajšumoviću, pripadnicima ovog puka, kao i nekadašnjim pripadnicima Vojske Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije