Društvo

Pratite nas na Google news

Blokiran saobraćaj u Trnu

Blokiran saobraćaj u Trnu
Foto: N.N. | Blokiran saobraćaj u Trnu
N.N.

LAKTAŠI - Nekoliko vozača parkiralo je svoja vozila na glavnu saobraćajnicu u Trnu i protestom izrazilo nezadovoljstvo visokom cijenom goriva.

Obustava saobraćaja u Ulici Cara Dušana napravila je ogromnu gužvu u kojoj se zatekao i autobus iz kojeg su putnici izašli i krenuli pješke niz ulicu.

U koloni su zaglavljeni i automobili i autobusi koji se kreću prema Banjaluci.

Nezadovoljni vozači su proteklih dana putem društvenih mreža pozivali sve građane da izađu na ulice tačno u 17 časova i da jednočasovnim okupljanjem i blokadom saobraćaja podrže proteste i nezadovoljstvo.

Proteste u Banjalicu je priječila policija, a prilikom legitimisanja priveden je banjalučki odbornik Draško Stanivuković.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije