Društvo

Pratite nas na Google news

I ovo je BiH: Harmonikom i pjesmom protiv saobraćajne gužve (VIDEO)

I ovo je BiH: Harmonikom i pjesmom protiv saobraćajne gužve (VIDEO)
I ovo je BiH: Harmonikom i pjesmom protiv saobraćajne gužve (VIDEO)
N.N.

JABLANICA – Nekome saobraćajna gužva pričinjava veliku nervozu, pogotovo ako negdje žurite, ali sa ovim momcima to nije slučaj. Oni su zastoj na putu Jablanica-Prozor iskoristili da uz pjesmu i harmoniku prekrate vrijeme i dobro se zabave.

Na dionici puta Jablanica-Prozor juče je došlo do saobraćajne gužve zbog izvođenja sanacionih radova.

Jedan od vozača je imao harmoniku te zasvirao pjesmu iz kultnog jugoslovenskog filma “Ko to tamo peva”, a nekoliko vozača mu se vrlo rado pridružila i zapjevala.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije