Društvo

Višković: Testirani ministri negativni na virus korona

Višković: Testirani ministri negativni na virus korona
Foto: N.N. | Višković: Testirani ministri negativni na virus korona

BANJALUKA - Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, rekao je da su tokom noći testirani ministri koji su bili u kontaktu sa Zlatanom Klokiće, ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, a kojem je juče potvrđeno da je zaražen virusom korona, te da su svi negativni.

Višković je rekao da je Klokić bio na sjednici Vlade Republike Srpske u četvrtak 12. marta, ali i na sjednici Kriznog štaba u nedjelju.

Sa Klokićem na sjednici kriznog štaba, bili su i Alen Šeranić, ministar zadravlja i socijalne zaštite RS, Anton Kasipović, ministar pravde, Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture RS, Srđan Rajčević, ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo RS, a Višković je potvrdio i da su svi oni testirani i da su svi negativni.

Dodao je da je pored njih, na virus korona testirana je i Sonja Davidović, ministar porodice, omladine i sporta RS, koja na sjednicama Vlade Srpske sjedi pored samog Klokića.

Višković je dodao da je i sekretar iz Klokićevog ministarstva pozitivan na virus korona, ali da njegov lični vozač, koji se takođe testirao nije.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije