Ex -Yu

Amerikanac divljao za volanom kroz Srbiju

Amerikanac divljao za volanom kroz Srbiju
Foto: Pixnio | Amerikanac divljao za volanom kroz Srbiju

PEĆINCI - ​Pripadnici MUP-a u Pećincima podnijeli su prekršajne prijave nadležnom sudiji protiv dvojice vozača zbog prekoračenje dozvoljene brzine.

Na putnom pravcu Deč - Ašanja presretač je zaustavio 68-godišnjeg američkog državljanina koji je učinio prekršaj nasilnička vožnja, jer je vozio "audi" brzinom od 209,3 kilometra na čas na dionici puta gdje je dozvoljeno 80 kilometara na čas.

U saopštenju Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici je precizirano da je on zaustavljen i u mjestu Ašanja, gdje je vozio brzinom od 132,8 kilometara na čas, za 82,8 kilometara više od dozvoljene brzine.

Prekršajni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 160.000 dinara i devet mjeseci zabrane upravljanja automobilom.

Presretač je u blizini Prhova zaustavio 54-godišnjaka koji je vozio "seat“ brzinom od 145,7 kilometra na čas, za 85,7 kilometara na čas više od dozvoljene brzine.

Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara, 14 kaznenih poena i osam mjeseci zabrane upravljanja automobilom.

Iz Uprave obavještavaju građane da će presretač saobraćajne policije i u narednom periodu kontrolisati brzinu kretanja vozila na putevima Srema, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije