Ex -Yu

Baranin povrijedio dva policajca dok su ga hapsili

Baranin povrijedio dva policajca dok su ga hapsili
Foto: Kurir.rs | Baranin povrijedio dva policajca dok su ga hapsili

PODGORICA - Šezdestogodišnji muškarac iz Bara čiji su inicijali Đ.Đ.M., za kojim je bila raspisana potjernica zbog držanje oružja i eksplozivnih materija, uhapšen je prilikom pokušaja bijega od policije, a dva policajca su povrijeđena.

Iz Uprave policije Crne Gore su naveli da je Đ.Đ.M. bio naoružan i da je pokušao da pobjegne, ali nije upotrijebio oružje, jer su ga spriječili policijski službenici.

Prilikom potjere Đ.Đ.M je izvadio pištolj koji je držao za pojasom, repetirao ga i usmjerio prema policijskim službenicima namjeravajući da puca.

"On je sve vrijeme pružao fizički otpor policijskim službenicima i tom prilikom dvojici policijskih služenika nanesene su povrede", navodi se u saopštenju.

Od Đ.Đ.M. je oduzet pištolj sa okvirom u kojem se nalazilo 19 metaka i jednim metkom u cijevi pištolja. Oduzet je i rezervni okvir sa još 19 metaka.

Policija je pretresla njegov stan i tom prilikom oduzeti su automatska puška, dva puna okvira za automatsku pušku sa po 30 komada municije, dva okvira za pištolj, više kutija barutnog punjenja, kutija detonatorskih kapisli, sredstva za ručno punjenje municije, kao i veća količina municije različitog kalibra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije