Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Brnabić: Nadam se da će Merkelova uvažiti argumente Beograda

Brnabić: Nadam se da će Merkelova uvažiti argumente Beograda
Foto: Tanjug | Brnabić: Nadam se da će Merkelova uvažiti argumente Beograda
Srna

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izrazila je nadu da će njemački kancelar Angela Markel uvažiti argumente i stavove zvaničnog Beograda kada je riječ o Kosovu i Metohiji.

Povodom najavljenog susreta Merkelove i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića tokom njegovog boravka u NJujorku povodom zasjedanja Generalne skupštine UN, Brnabićeva je rekla da njemački kancelar i Vučić imaju "iskren i otvoren odnos".

Ona je navela da očekuje da će biti nastavljeni razgovori o konkretnim temama koje se tiču ne samo Srbije, već Balkana, prenijeli su beogradski mediji.

Govoreći o dijalogu Beograd i Prištine, Brnabićeva je navela da pomak u tom procesu zavisi od rezulata izbora na Kosovu i Metohiji koji su zakazani za 6. oktobar, napomenuvši da je Srbija kredibilan partner, a da druga strana nije ispunila dio obaveza.

Predsjednik Srbije Aleksanadr Vučić boraviće u SAD do četvrtka, 26. septembra, a danas bi trebalo da se sastane sa Merkelovom, kao i sa predsjednikom Vlade Grčke Kirjakosom Micotakisom.

On će se, u četvrtak, 26. septembra, obratiti na Generalnoj skupštini UN, a imaće i niz bilateralnbih sastanaka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije