Ex -Yu

Krivokapić otkazao gostovanje na Televiziji Crne Gore

Krivokapić otkazao gostovanje na Televiziji Crne Gore
Foto: Facebook | Krivokapić otkazao gostovanje na Televiziji Crne Gore

PODGORICA - Nosilac izborne liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić, otkazao je ranije dogovoreno učešće u večerašnjoj emisiji Intervju na crnogorskom javnom servisu, jer je ta koalicija, kako je saopšteno, nezadovoljna načinom izvještavanja Televizije Crne Gore.

U emisiji Intervju sinoć je gostovao lider koalicije "Mir je naša nacija" Aleksa Bečić, a učešće je ta televizija ponudila i nosiocima ostalih lista na izborima 30. avgusta.

Iz koalicije "Za budućnost Crne Gore" saopšteno je da Krivokapić neće iskoristiti priliku da gostuje na TVCG, prenIo je portal RTCG.

Smatrali su, kažu, da će usljed demokratskih promjena taj "servis unekoliko korigovati veoma jednostranu politiku izvještavanja i komentarisanja političkih događanja".

"Međutim, način na koji ste juče obradili temu sporazuma tri koalicione liste koje su ostvarile pobjedu na prethodno održanim izborima, učvrstio nas je u uvjerenju da se, na žalost, ništa u dosadašnjoj praksi rada vaše televizije nije promijenilo", naveli su i dodali da će sačekati, kako kažu, neke bolje okolnosti i uravnoteženiji odnos od uredništva RTCG-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije